„Profesorul Alexandru Rafila, președintele Societății Române de Microbiologie, și expertul în politici de sănătate Vlad Mixich sunt invitați, luni, de la ora 12, într-o dezbatere HotNews.ro #deladistanță, pe tema crizei COVID-19 (coronavirus – n.r.)”, informează portalul de ştiri citat.

„Ce știm despre noul coronavirus, cât este informare și câtă dezinformare este în spațiul public pe această temă, cum va fi viața noastră în contextul amenințărilor la siguranța medicală, vom avea curând un tratament și un vaccin anti-coronavirus, sunt câteva dintre subiectele de discuție”, mai informează colegii de la HotNews.

Dezbaterea va fi transmisă în direct pe conturile de Facebook și YouTube ale HotNews.ro, iar cei interessaţi pot adresa, online, întrebări profesorului Alexandru Rafila.

E o ocazie excelentă de a ne informa despre acest virus, dintr-o sursă a cărei autoritate profesională nu poate fi pusă sub semnul întrebării.

Articolul din care am citat mai sus poate fi lecturat accesând link-ul:

https://www.hotnews.ro/stiri-coronavirus-24141466-informare-dezinformare-criza-covid-19-raspunsuri-intrebarile-despre-coronavirus-intr-dezbatere-online-deladistanta-luni-ora-12-00-prof-alexandru-rafila-vlad-mixich.htm?fbclid=IwAR1HUGrQUBn2ZtoOK6jNMqV9rLtmLvoB367I4T0r_bqVe2cOXX1XzJXy4n0

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here