Un şofer de camion al unei companii de transport din Argeş a blocat, involuntar, vreme de cel puţin cinci ore, traficul rutier în satul Herborn-Seelbach (circa 30-40 km nord-vest de Frankfurt pe Main).

Şoferul a fost pus în imposibilitate să ia un viraj la stânga, din cauza maşinii parcate anapoda de un localnic. Aşa că a încercat să dea cu spatele, pentru a putea vira fără să şifoneze maşina neamţului neglijent.

Însă, compatriotul nostru a scăpat TIR-ul de sub control, astfel că semiremorca acestuia a intrat în plin în peretele unei case, după cum se vede în imagini.

„Iniţial, echipele de intervenţie au avut în vedere să descarce din semiremorcă încărcătura, circa 9 tone de material granular. Însă, până la urmă, cu o macara, au reuşit să repună semiremorca pe şosea.

Şoferul român a fost amendat. La fel şi proprietarul autoturismului parcat neregulamentar”, ne-a informat Guido Rehr, purtător de cuvânt al Poliţiei din oraşul german Dillenburg, landul Hesse.

Şoferul în cauză, al cărui nume nu a fost dezvăluit de Poliţia Germană, lucrează la firma Semiramis SRL din Geamăna (Bradu), judeţul Argeş.

sursa foto: Poliţia Dillenburg, Hesse

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here