Un senator PNL, ferm împotriva modificării programului Start Up Nation 2018

Date:

Share post:

După ce împotriva modificărilor avute în vedere de Guvern, a programului Start Up Nation, şi-au ridicat vocile numeroşi reprezentanţi ai societăţii civile, consultanţi de specialitate etc, azi a reacţionat şi un prim reprezentant al clasei politice.

Dna Violeta Pauliuc (foto), senator PNL de Ilfov, a criticat în termeni destul de duri intenţia de „şaormizare” a României, spunând că „este inadmisibil să schimbi punctajul programului astfel încât să avantajezi tinerii din Teleorman și să excluzi de la finanțare tinerii inteligenți din principalele centre universitare și din zonele dezvoltate ale României, care ar putea constitui motoarele dezvoltării tehnologice și antreprenoriale din România.

Programul (Start Up Nation, de sprijinire a firmelor mici, nou-înfinţate – n.r.) nu trebuie să își propună doar înființarea de firme, ci înființarea de IMM-uri competitive și sustenabile”.

… modificările propuse de minister descurajează înscrierea afacerilor cu potențial de creștere, precum IT-ul, considerat prioritar atât în strategiile de dezvoltare a României, cât și în cele europene.

Impactul negativ al modificărilor programului Start Up Nation, pe înţelesul tuturor

În schimb, sunt încurajate prin punctaj şaormeriile, firmele de pompe funebre, asigurări sau imobiliare. Modificările…sunt inacceptabile și, în loc să conducă la dezvoltare economică, ar putea conduce la şaormizarea României”, a conchis doamna Nicoleta Pauliuc, citată de colegii de la stiripesurse.ro

De precizat că, împotriva modificărilor avute în vedere de Guvern a acestui program există o petiţie online

surs foto: Viitorul Ilfovean

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

FC Argeş l-a legitimat pe Andrei Şerban, ultima dată la Chindia Târgovişte

FC Argeş a anunţat azi oficial legitimarea lui Andrei...