Hotărât lucru, primarul PSD al orăşelului maramureşean Cavnic, Vladimir Petruţ pe numele lui, e un om extrem de curajos.

Dl Petruţ e într-atât de revoltat de proiectul de buget pe anul în curs, încât a răbufnit în faţa presei locale, criticând sever conducerea propriului partid.

„În Programul de Guvernare a partidului nostru scrie că vom oferi bunăstare tuturor, nu doar pentru unii, iar pentru alţii nu. Scrie undeva în programul de guvernare despre restructurarea angajaţilor din Primărie? Vă zic io, nu…

…Este cel mai slab buget din istoria României…cei care l-au întocmit sunt total în afara subiectului.

Fac apel la parlamentarii puterii să nu voteze proiectul bugetului de stat pe 2019, pentru că este unul dezastruos, care va afecta toată populaţia…

…Parlamentarii vor veni în teritoriu şi vor da socoteală oamenilor. Este un dezastru, nu ne-a consultat nimeni. Cu siguranţă riscăm să intrăm în incapacitate de plată, în faliment…

Nu am mai fost niciodată într-o astfel de situaţie, nu ne-am putut gândi că o să ajungem astfel. E tragic”, a declarat dl Petruţ jurnaliştilor maramureşeni.

Primarul Vladimir Petruţ din Cavnic e cunoscut drept un adversar al liderului PSD, Liviu Dragnea, pe care îl numeşte adesea „penalul Dragnea”.

Vara trecută, dl Petruţ a avut curajul să declare următoarele: „Eu sunt membru PSD, vreau să rămân membru PSD, numai că nu sunt de acord cu gaşca asta care a confiscat partidul… nu pot accepta să fiu condus de un condamnat penal”.

Bineînţeles că, din cauza atitudinii domniei-sale, de frondă, dl Petruţ a fost ameninţat de mai multe ori cu excluderea din PSD.

Însă, popularitatea şi faima de om cinstit, gospodar, de care se bucură primarul Petruţ în Cavnic i-au oprit pe liderii PSD să-şi concretizeze intenţiile.

sursa foto: Facebook/Vladimir Petruţ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here