După ce, zilele trecute, preşedintele în exerciţiu al ţării, dl Klaus Iohannis, a anunţat că va candida pentru un al doilea mandat, ieri, senatorul Adrian Ţuţuianu a dezvăluit că preşedintele PSD, dl Liviu Dragnea (foto), se va înscrie şi dumnealui în cursa pentru Cotroceni.

„Liviu Dragnea va candida din partea PSD la președinția României. Cine îşi închipuie că va renunța în favoarea altui candidat nu îl cunoaște suficient”, a declarat dl Ţuţuianu, în cadrul unei conferinţe de presă.

„Chiar dacă Guvernul are o încredere de numai 18% și este considerat neperformant de majoritatea populației și chiar dacă Liviu Dragnea are o cotă de încredere de numai 5%, Iohannis se înșeală (dacă nu îl ia în serios – n.r.). Liviu Dragnea e cel mai periculos dintre contracandidații lui prin ceea ce poate să facă și prin determinarea (adică ambiţia – n.r.) cu care se va înscrie în aceasta competiție”, a adăugat fostul vicepreşedinte PSD, Adrian Ţuţuianu.

Liviu Dragnea e inginer de meserie, e preşedinte al PSD şi al Camerei Deputaţilor şi e considerat a fi omul care conduce, în fapt, România, premierul Viorica Dăncilă nefiind decât o marionetă.

Constituţia României nu interzice persoanelor condamnate penal să candideze la preşedinţie. Aşa că dl Dragnea, care are o astfel de condamnare definitivă în „palmares” şi e judecat într-un al doilea dosar, poate candida fără probleme.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here