Un poliţist rutier şi doi angajaţi ai ISU Argeş, oameni de nădejde şi în timpul lor liber

Date:

Share post:

Un pieton, victimă a unui accident rutier petrecut azi spre amiază, la Mărăcineni, a beneficiat de primul ajutor în mod foarte prompt mulţumită, în principal, omeniei de care au dat dovadă un agent de Poliţie şi doi angajaţi ai SMURD (ISU Argeş).

„Un polițist, aflat în trecere, a intervenit pentru fluidizarea traficului și asigurarea locului accidentului, după ce s-a asigurat că victima primește îngrijirile medicale necesare.

Până la sosirea echipajelor direcționate către locul evenimentului, agentul șef principal Daniel Dobre, unul dintre polițiștii rutieri cu cea mai mare experiență, care se afla în trecere, întorcându-se cu motocicleta de la o intervenție tehnică, n-a trecut nepăsător pe lângă evenimentul rutier și a acționat pentru fluidizarea traficului, după ce s-a asigurat că victima primește primul ajutor.

Agent şef principal Daniel Dobre

În timp ce polițistul dirija traficul, victima, un bărbat de 54 de ani, a primit îngrijiri medicale de la doi paramedici SMURD (ISU Argeş), aflați în timpul liber.

În scurt timp, la fața locului au ajuns și echipajele repartizate pentru evenimentul rutier”, a transmis biroul de presă al Poliţiei.

Mihai, subofiţer ISU Argeş

„Astăzi, un om trăiește pentru că doi colegi de-ai noștri, deși aflați în timpul liber, nu au trecut nepăsători pe lângă locul unui accident, ci au intervenit imediat pentru salvarea lui.

Mihai și Costinel, paramedici la ISU Argeș (ambii, din Câmpulung – n.r.), se îndreptau spre casă după tura de serviciu, când au observat un bărbat căzut la pământ, cel mai probabil victimă a unui accident rutier.

Instinctiv, s-au oprit pentru a-i acorda ajutor, știind că, în astfel de situații, fiecare secundă poate face diferența între viață și moarte.Nu aveau la ei echipament specializat, dar asta nu i-a împiedicat să valorifice la maxim tot ce au găsit în trusa de prim ajutor a mașinii.

Costinel, subofiţer ISU Argeş

Au reușit, astfel, să-i oprească hemoragia puternică și să-l stabilizeze până la sosirea echipajului medical. În scurt timp, victima a ajuns la spital și este acum în afara oricărui pericol”, ne-au relatat şi cei de la ISU Argeş.

O poveste cu final fericit, pentru care-i felicităm şi noi atât de poliţist, cât şi pe cei de la SMURD.

sursa foto: Poliţia Argeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular