Un poliţist din Piteşti i-a salvat viaţa unui şofer căruia i se făcuse rău la volan

Date:

Share post:

Prezenţa de spirit, corelată cu cunoştinţele în domeniul acorării primului ajutor medical, a agentului-şef de Poliţie George Oncioiu (în imagine), de la Secţia 4 din Piteşti, a salvat azi viaţa unui şofer căruia i se făcuse rău la volan, ca urmare, probabil, a unei afecţiuni cardiace.

„În cursul acestei dimineți, un polițist din cadrul Secției 4 Poliție Pitești – Sisteme de Securitate (agentul-şef Oncioiu – n.r.), aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a observat, pe strada Târgul din Vale, un autoturism staționat neregulamentar. În momentul în care s-a apropiat de mașină, agentul a observat că șoferul, un bărbat de 47 de ani, era semiconștient.

Imediat, polițistul i-a acordat primul ajutor, iar concomitent, a rugat un trecător să sune la 112 și să solicite un echipaj medical. Până la sosirea ambulanței, polițistul, care are cunoștințe de prim ajutor, i-a acordat îngrijirile necesare bărbatului. Ulterior, acesta a fost preluat de echipajul medical și transportat, conștient, la spital”, a informat biroul de presă al Poliţiei Argeş.

Din câte am putut afla, la spital omul şi-a revenit, viaţa îi este în afară de orice pericol, dar va trebui să urmeze în continuare tratamentul medical prescris de medicul cardiolog.

sursa foto: Poliţia Argeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular