„Capitala statului Muntenegru, Podgorica, găzduieşte sâmbătă, 28 noiembrie, cu începere de la ora 20, o partidă din cadrul rundei preliminare a ediţiei 2020-2021 din Liga Campionilor la fotbal în sală, între echipa locală Titograd şi gruparea italiana ItalService Pesaro.

Confruntarea va fi arbitrată de o brigadă formată din din românii Bogdan Hanceariuc şi Liviu Chiţa.

Piteşteanul Liviu Chiţa este arbitru FIFA din acest an şi se află la prima confruntare de anvergură la nivel de cluburi, în turul preliminar al Ligii Campionilor UEFA la futsal”, au informat azi colegii de la site-ul arges-sport.ro

Mulţi dintre dumneavoastră cunosc că Titograd e denumirea din perioada fostei Iugoslavii a capitalei de azi a Muntenegrului, Podgorica.

Însă, mai sus nu e nicio greşeală: echipa de fotbal în sală din Podgorica aşa se numeşte, Titograd (oraşul lui Tito – n.r.), în cinstea lui Iosip Broz Tito, fostul ider comunist iugoslav.

Arbitrul Liviu Chiţa e fratele fostului jucător al lui FC Argeş, Alin Chiţa. Liviu Chiţa e arbitru de fotbal în sală de mai mulţi ani, iar acum a ajuns să „sufle” la cel mai înalt nivel.

În imaginea de sus, dl Liviu Chiţa, în plan îndepărtat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here