Un ONG din Paris, fondat de Simona Niculescu, îi ajută pe români să se întoarcă acasă

Date:

Share post:

„Asociația Public Attitude, înființată la Paris, vine în sprijinul românilor din străinătate, ajutându-i să se întoarcă acasă. Din păcate principalele piedici sunt din partea administrației publice”, se arată într-un comunicat de presă al asociaţiei.

De notat că fondator al acesteia este dna Simona Niculescu, stabilită în satul Valea Brazilor, comuna Băiculeşti-Argeş, după trei decenii petrecute în Franţa.

Dna Niculescu a devenit foarte cunoscută după ce a obligat autorităţile locale de la noi să asfalteze drumul către satul Valea Brazilor şi să introducă reţea de apă potabilă în localitate, pe cale judecătorească.

„Punând accent pe rezolvarea amiabilă a litigiilor ivite cu ocazia repatrierii, asociația noastră este un partener atât pentru administrația publică cât și pentru românii expatriați, încurajând dialogul și aplanând diversele conflicte încă din faza incipientă.

Întâlnire la Curtea de Argeş

Pentru a atinge acest scop, organizăm pe data de 20 iunie 2019 ora 18,30 un eveniment public la Casa de Cultură „George Topârceanu” din Curtea de Argeș, la care vor lua cuvântul oameni ce s-au lovit de diverse piedici, dar au reușit să le rezolve.

Vor fi vorbitori oameni care au reușit să rezolve probleme aparent insolubile, cu expertiza asociației noastre care a intervenit în fază pre-litigioasă.

Invitată de onoare va fi cunoscuta interpretă de muzică populară Mariana Anghel (în imaginea de sus, una dintre cele mai reprezentative voci ale folclorului din Hunedoara – n.r.), care îşi va lansa, la Curtea de Argel, în premieră, piesa „Frați români, veniți acasă!”, se mai arată în comunicatul citat.

sursa foto: Monitorul de Mediaş

Vizite1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Ofiţer de Poliţie, ginere al primarului din Vultureşti, Liviu Poşircă, reţinut de DNA

# În ultima perioadă DNA-ul a început să tureze...

Vile istorice din Câmpulung care spun povești de viață impresionante

În Câmpulung Muscel arhitectura este uimitoare, este superbă și...

Toţi trei puştii aduşi de la Gaz Metan Mediaş au semnat azi contracte cu FC Argeş

Clubul FC Argeș a oficializat transferurile jucătorilor Horațiu Răzvan...

Teatrul zilelor noastre: ”Bătrână, da’ bună” oricând!

 ”Proaspătă și azi la vreo optzeci și.” Cu lipici...

Creşte numărul cazurilor de infectare cu Covid. Masca ar putea reveni în actualitate

Numărul de cazuri de infectare cu Covid a crescut,...