„Asociația Public Attitude, înființată la Paris, vine în sprijinul românilor din străinătate, ajutându-i să se întoarcă acasă. Din păcate principalele piedici sunt din partea administrației publice”, se arată într-un comunicat de presă al asociaţiei.

De notat că fondator al acesteia este dna Simona Niculescu, stabilită în satul Valea Brazilor, comuna Băiculeşti-Argeş, după trei decenii petrecute în Franţa.

Dna Niculescu a devenit foarte cunoscută după ce a obligat autorităţile locale de la noi să asfalteze drumul către satul Valea Brazilor şi să introducă reţea de apă potabilă în localitate, pe cale judecătorească.

„Punând accent pe rezolvarea amiabilă a litigiilor ivite cu ocazia repatrierii, asociația noastră este un partener atât pentru administrația publică cât și pentru românii expatriați, încurajând dialogul și aplanând diversele conflicte încă din faza incipientă.

Întâlnire la Curtea de Argeş

Pentru a atinge acest scop, organizăm pe data de 20 iunie 2019 ora 18,30 un eveniment public la Casa de Cultură „George Topârceanu” din Curtea de Argeș, la care vor lua cuvântul oameni ce s-au lovit de diverse piedici, dar au reușit să le rezolve.

Vor fi vorbitori oameni care au reușit să rezolve probleme aparent insolubile, cu expertiza asociației noastre care a intervenit în fază pre-litigioasă.

Invitată de onoare va fi cunoscuta interpretă de muzică populară Mariana Anghel (în imaginea de sus, una dintre cele mai reprezentative voci ale folclorului din Hunedoara – n.r.), care îşi va lansa, la Curtea de Argel, în premieră, piesa „Frați români, veniți acasă!”, se mai arată în comunicatul citat.

sursa foto: Monitorul de Mediaş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here