Un bărbat din Pitești, de 47 de ani, este cercetat în cadrul unui dosar penal după ce ar fi distribuit în mediul online fotografii cu o persoană (fosta iubită) care apărea în ipostaze indecente, cerându-i bani şi să întrețină relații sexuale.

De asemenea, în urma cercetărilor realizate de polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, s-a stabilit faptul că bărbatul în cauză ar fi hărțuit-o constant pe victimă prin apeluri telefonice frecvente și mesaje cu conținut amenințător, informează biroul de presă al IPJ Argeș.

Victima a informat autoritățile că agresorul ar fi urmărit-o în repetate rânduri în zona domiciliului. Drept urmare, bărbatul este cercetat penal ca urmare a săvârșirii infracțiunilor de șantaj, hărțuire, amenințare și violarea vieții private.

Acesta a fost preluat de autorități și condus la sediul Poliției, unde, după administrarea probatoriului, a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, pentru dispunerea măsurilor preventive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here