Cunoscuta companie producătoare de huse auto Adient Trim din Piteşti (cel mai mare producător european de astfel de produse) a donat azi 900 de seturi de lenjerie de pat Spitalului Judeţean din Piteşti, a informat în această dimineaţă unitatea spitalicească, prin intermediul purtătoarei de cuvânt Mihaela Cazacu.

„… La inițiativa conducerii fabricii, ei (salariaţii Adient Trim – n.r.) și-au făcut timp, sub genericul acțiunii “Mâini măiestre”, să lucreze și pentru comunitatea locală. Pentru că spitalele se află acum în prim-planul nevoilor, cea mai recentă acțiune de responsabilitate socială a vizat realizarea de lenjerii de pat pentru spitale din județul Argeș. Una dintre donații a fost făcută celei mai mari și mai importante unități medicale din Argeș, Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti”, se menţionează într-un comuncat de presă.

„Împreună pentru comunitate este deviza programului și este onorată, în interiorul organizației noastre, zi de zi. Este doar una dintre modalitățile comunității fabricii de a se implica în viața comunității locale. Fie că a fost vorba de donare de sânge, plantări de copaci, amenajări de grădini, acțiuni de ecologizare, donații de carte, organizarea de acțiuni sociale în beneficiul familiilor defavorizate, reabilitarea taberei de vară pentru copiii orfani sau chiar construirea de locuințe pentru semenii noștri mai puțin norocoși în viață, angajații Adient Trim Pitești au răspuns și vor răspunde, mereu, prezent”, a spus Alina Dimitria Manole, reprezentantă a firmei numite.

Compania în cauză s-a remarcat printr-o multitudine de acţiuni care dau suport faptic declaraţiilor dnei Manole. Spre exemplu, la începutul lunii trecute, salariaţii de la Adient Trim au organizat o curăţenie generală în pădurea Trivale din Piteşti, în cadrul căreia au strâns, în timpul lor liber, câteva sute de saci cu gunoaie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here