În urmă cu câteva minute, în această seară, în jur de ora 19, pe autostrada A1, la km 116 (sensul de mers spre Piteşti) a avut loc un accident rutier produs între un autotren și un autoturism de tip SUV, Mercedes GLC. Din primele informații, incidentul s-ar fi soldat cu două victime. Ambele, din SUV-ul Mercedes, care a lovit violent, din spate, semiremorca autotrenului.

La fața locului au intervenit două echipaje de descarcerare, o autospecială de stins incendii, două echipaje SMURD și un echipaj al Ambulanţei Judeţene. Pare a fi vorba despre un accident grav. Traficul rutier se defăşoară îngreunat, ar fi mai bine, deocamdată, să evitaţi zona, dacă puteţi.

Din maşina Mercedes GLC n-a mai rămas decât un morman de fiare contorsionate

„O persoană este decedată, iar cealaltă este asistată de către personalul medical”, a transmis biroul de presă al ISU Argeş.

Ştire în curs de actualizare.

Actualizare – „Femeia în vârstă de 47 de ani, care se afla în partea din dreapta, prezenta leziuni incompatibile cu viața.
Bărbatul care conducea autoturismul nu a avut nevoie de manevre de descarcerare, acesta a ieșit pe cont propriu și ulterior a fost preluat de către un echipaj SAJ, care l-a transportat la spital.

Mercedesul s-a făcut zob în partea din dreapta, cu care a lovit semiremorca

Impactul a fost mai mult în partea din drepta a autoturismului și din nefericire a provocat decesul pasagerei”, a mai informat biroul de presă al ISU Argeş.

sursa foto: Facebook/infotraficpitesti/Mihai Dumitrescu, ISU Argeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here