„Plutonierul major Mihai Rus se afla în cartierul Trivale la cumpărături, în timpul liber, iar la ieșirea dintr-un magazin a găsit un portofel pe jos. Întrucât portmoneul nu conținea documente de identificare, ci doar o sumă de bani și carduri bancare, jandarmul a mers la secția de poliție din zona în care locuiește și a predat bunul găsit”, a informat azi biroul de presă al Jandarmeriei Argeş.

„În scurt timp, colegul nostru a fost sunat de către proprietarul portofelului care a vrut să-i mulțumească pentru gestul său, apreciind promptitudinea cu care și-a recuperat bunurile dar și spiritul civic al jandarmului. Gestul colegului nostru poate părea lăudabil, însă este normalitatea pe care o susținem și o încurajăm a fi urmată de către toți cetățenii”, a mai informat Jandarmeria.

Au dreptate cei de acolo când spun că gestul acesta, al plutonierului major Mihai Rus, ţine de normalitate. Însă, la câte lucruri sunt normale în ţară la noi, simţim nevoia să salutăm gestul subofiţerului. Bravo, domnule Rus!

sursa foto: Jandarmeria Argeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here