Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Argeș, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracțiunii de tentativă de omor calificat și au reținut un bărbat de 29 de ani, din Călinești.

Din cercetări s-a stabilit că ieri, „în urma unui conflict în familie, cel în cauză ar fi acroşat cu intenţie şi ar fi purtat pe capota autoturismului pe concubina sa de 29 de ani, din comuna Domneşti (cu care urma să se însoare – n.r.), dar și pe o altă femeie de 50 de ani, din aceeași localitate, care a intervenit pentru salvarea persoanei vătămate.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de arestare preventivă”, informează biroul de presă al Poliţiei Argeş.

Cele trei femei au fost rănite şi li s-a acordat ajutor medical de specialitate la faţa locului, Şansa lor a fost că niciuna nu a necesitat internare în spital, fiind doar uşor rănite.

sursa foto: arhivă ISU Argeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here