„În cursul zile de ieri, jandarmii argeșeni care desfășurau acțiuni de verificare a modului de respectare a măsurilor sanitare impuse pentru această perioadă, au constatat faptul că în interiorul unui restaurant de pe raza comunei Albota avea loc o petrecere privată (botez) la care participau mai multe persoane”, a informat azi biroul de presă al Jandarmeriei Argeş.

„Având în vedere că în continuare organizarea de orice fel de reuniuni este interzisă, jandarmii au sancționat contravențional atât organizatorul evenimentului cât și administratorul societății comerciale, cu amendă în valoare de 2.000 de lei fiecare, iar petrecerea a fost oprită.

Pe timpul verificărilor persoanelor care se aflau la eveniment, jandarmii au depistat un bărbat care avea impusă măsura carantinării la domiciliu ca urmare a sosirii din Spania (ţară afectată serios de pandemia de Covid-19 – n.r.). Acesta a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.000 de lei, iar situația a fost comunicată D.S.P. Argeș pentru impunerea măsurilor suplimentare”, a mai informat Jandarmeria.

Respectivul va fi plasat în carantină instituţionalizată.

sursa foto: captură video Jandarmeria Argeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here