Deputatul de Argeş Nicolae Georgescu a anunţat azi, în mod surprinzător, că părăseşte PSD, partidul al cărui membru fusese.

Dl Georgescu a ales să se înscrie în partidul Pro România, condus de fostul prim-ministru Victor Ponta.

„Astăzi, am decis să mă alătur unei echipe pe care o cunosc și în care mă regăsesc în ceea ce privește respectarea principiilor social-democrate adevărate.

Sunt dezamăgit că în județul Argeș am ajuns ca valorile de stânga să fie reprezentate de un personaj precum Cătălin Rădulescu – ”Mitralieră”.

Voi susține lista PRO România pentru alegerile europarlamentare din 26 mai, pentru că am încredere că oameni precum comisarul european Corina Crețu vor ști să se bată la Bruxelles pentru a aduce mai multe fonduri europene necesare inclusiv dezvoltării județul Argeș”, a anunţat deputatul Georgescu.

Dl Georgescu e de meserie profesor de istorie şi geografie, absolvent al Universităţii (de stat) „Lucian Blaga” din Sibiu.

Înainte de a fi ales ca deputat, a predat, ultima oară, la Şcoala Gimnazială „Tudor Vladimirescu” din Piteşti, unde şi-a consolidat renumele unui profesor bine pregătit, îndrăgit de elevii săi, din câte am aflat.

Însă, istoria e una, politica, alta.

sursa foto: Camera Deputaţilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here