Ziaristul piteştean Mihail Constantin Bădescu, cunoscut mai mult sub semnătura Mihai Bădescu, a murit azi la vârsta de numai 52 de ani, pe un pat al Spitalului Judeţean din Piteşti, unde fusese adus în stare gravă, cu dificultăţi mari de respiraţie.

Fusese confirmat ca fiind infectat cu Covid-19, dar suferea şi de alte afecţiuni, ca majoritatea celor de vârsta sa. Din câte se cunoaşte, nu fusese vaccinat împotriva coronavirusului.

Mihai Bădescu a debutat în presă în 1993 sau 1994, la tabloidul local „Curierul Zilei”. A mai semnat, de-a lungul anilor, în publicaţii dintre care amintim Gazeta de Argeş,’ şi Jurnal C&G de Argeş. De ceva vreme, scria pentru site-ul Şoapte Reci.

A fost un gazetar cu condei deosebit, cum nu sunt mulţi în presa noastră locală. Va fi înhumat poimâine, în localitatea natală, la Ştefăneşti, lângă Piteşti. Odihnească-se în pace!

Actualizare – „Corpul neînsuflețit va fi depus mâine, 26.10.2021, începând cu ora 15 la capela bisericii de lângă restaurant Dealul Viilor Ștefănești, iar slujba de înmormântare va avea loc joi, 28.10.2021, la ora 12”, au anunţat prietenii lui Mihai Bădescu, pe o pagină de socializare.

sursa foto: Facebook/Dorin Mărăşoiu, via Adi Ilinca

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here