Eroul zilei de azi e un câine poliţist din Piteşti, care a găsit o femeie de 27 de ani, din Budeasa, plecată de acasă cu intenţia de a se sinucide, după cum au fost sesizaţi poliţiştii din Piteşti.

„În cel mai scurt timp, polițiștii Secției de Poliție Rurală Bascov s-au organizat exemplar pentru începerea căutărilor.

Pe lângă șase polițisti ai Secției de Poliție Rurală, pentru căutări a fost mobilizată echipa canină cu câinele de urmă din cadrul Serviciului Criminalistic Argeș, jandarmi din cadrul I.J.J. Argeș, pompieri argeșeni, polițiști locali din cadrul Poliției Locale Budeasa, căutările beneficiind și de sprijinul comunității – un pădurar, patru voluntari, dar și un grup de localnici care dețin ATV-uri.

Indiciul cel mai important a fost găsit de câinele de urmă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, care a urmat un traseu ce duce într-o zonă împădurită de pe raza localității de domiciliu a femeii, găsind hainele acesteia, iar în apropierea lor a fost găsită și persoana căutată.

Din fericire, femeia este în afara oricărui pericol, a fost preluată și transportată la spital, de către un echipaj specializat, pentru efectuarea de investigații medicale”.

sursa foto: Poliţia Argeş, captură video

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here