Azi-noapte, în jurul orei 1, şoferul unui autoturism marca BMW a intrat în plin cu maşina direct în rezervorul de GPL din benzinăria MOL din Fraţii Goleşti (zona Gară).

La faţa locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă şi spumă și o ambulantă SMURD. La locul intervenției pompierii au constatat ca nu sunt scurgeri de gaze.

Rezervorul cu gaz a rezistat cu bine impactului cu maşina scăpată de sub control.

Şoferul BMW-ului a suferit răni superficiale. Nu se cunoaşte, deocamdată, cum a reuşit să intre în plin în rezervorul cu gaz.

Actualizare – După accident, şoferul BMW-ului şi pasagerul din dreapta au fugit de la locul impactului, dar Poliţia deja le cunoaşte identităţile. Ambii sunt piteşteni, chiar dacă maşina e înmatriculată în judeţul Vâlcea.

„Din punct de vedere legal, conducătorul unui autoturism implicat într-un eveniment rutier în urma căruia au rezultat doar pagube materiale, are obligaţia de a se prezenta la sediul Poliţiei în termen de 24 de ore pentru a declara evenimentul, iar în situaţia depăşirii acestui termen va fi aplicată o sancţiune contravenţională, conform OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, care are ca măsură complementară suspendarea dreptului de a conduce pentru 30 de zile”, a informat biroul de presă al Poliţiei Argeş.

sursa foto: ISU Argeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here