Luna trecută, un bărbat din Moşoaia a fost găsit decedat în propria locuinţă. Mihăiţă P., de 49 de ani ar fi fost decedat de câteva zile după cum se constatase. Cu toate că prezenta urme de violenţă, organele competente nu au putut stabili din ce motive ar fi provenit loviturile, medicul de familie refuzând să elibereze certificatul de deces.

După ce a fost dus la morgă pentru efectuarea autopsiei, medicii legişti au stabilit că moartea bărbatului ar fi survenit de la o lovitură foarte puternică la nivelul capului. Din acel moment, cazul a intrat în atenţia juduciariştilor Serviciului de Investigaţii Criminale şi a Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş. În urma cercetărilor mai amănunţite, oamenii legii au descoperit că victima avusese un conflict cu fratele său mai mare, cu câteva zile înainte de a fi găsit mort. Cei doi, care locuiesc în aceeaşi casă s-ar fi luat la bătaie, fratele mai mare, Ion, lovindu-l pe Mihăiţă în cap, cel mai probabil cu un par.

Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore, acesta fiind acuzat de săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie sub aspectul omorului calificat. Bărbatul a fost de asemenea prezentat Tribunalului Argeş, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Se pare că aceasta nu ar fi prima faptă de acest gen a bărbatului, el fiind cercetat în trecut pentru lovituri cauzatoare de moarte.

Astăzi, Ion P. A fost arestat şi urmează să fie trimis în judecată.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here