Un bărbat din Curtea de Argeş, accident mortal în timp ce era urmărit de Poliţia din Râmnicu-Vâlcea, urmare a unei glume proaste

Date:

Share post:

Un bărbat de 50 de ani din Curtea de Argeş a murit azi noapte, în circumstanţe tragice, în timp ce era urmărit în trafic de echipaje ale Poliţiei Rutiere din Râmnicu-Vâlcea. În toiul nopţii trecute – Poliţia de acolo spune că incidentul s-a petrecut la ora 2,34 – bărbatul i-a ameninţat în glumă pe câţiva trecători cu ceea ce părea a fi un pistol.

Poliţia vâlceană a plecat în urmărirea celui în cauză, care a preferat să încerce să fugă. Însă, în timp ce fugea de poliţişti, a lovit puternic o altă maşină, în trafic, iar în urma accidentului bărbatul din Curtea de Argeş a murit.

Locul accidentului

„În data de 24 august, ora 02.34, poliţiştii au fost sesizaţi prin 112 de un bărbat cu privire la faptul că, în timp ce se afla împreună cu alţi prieteni în municipiul Râmnicu Vâlcea, bulevardul Dem Rădulescu, un alt bărbat la volanul unui autoturism le-a arătat un pistol după care ar fi plecat de la faţa locului.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea au intervenit imediat în zonă pentru depistarea autoturismului, însă, în momentul în care a fost oprit, şoferul a demarat cu viteză de lângă echipajul de poliţie, care a pornit în urmărirea lui…

„În urma verificărilor efectuate a fost găsit în autoturism şi pistolul în cauză acesta dovedindu-se a fi o brichetă nefuncţională. Cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, a transmis biroul de presă al Poliţiei Vâlcea.

surse foto: ISU Vâlcea, Poliţia Vâlcea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular