Poliţia din Piteşti caută o tânără, probabil tot din Piteşti, care ar fi găsit pe stradă o borsetă, pierdută de un bărbat, în care se aflau circa 13.000 de euro.

Individa căutată este una dintre tinerele care se văd în imaginea de sus, surprinsă de o cameră de luat vederi amplasată la locul respectiv.

„Astăzi, în jurul orei 16, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești au fost sesizați de un bărbat de 38 de ani, cu privire la faptul că în jurul orei 15, a pierdut o borsetă în care se afla suma de peste 13.000 de euro, în timp ce se afla pe Bd. Frații Golești din Piteşti.

În cauză a fost întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de însușirea bunului găsit.

Din verificările efectuate până la acest moment, polițiștii au stabilit că tinerele din imagine ar putea deține informații în cauză.

Rugăm persoanele care pot da relații cu privire la tinerele care apar în imagini, să contacteze polițiștii Secției 4 Poliție Pitești, la numărul de telefon 0248 – 213 799″, a transmis biroul de resă al Poliţiei Argeş.

Foarte probabil, identificarea tinerei în discuţie e o chestiune de ore. Aşa că, respectiva ar face bine să predea banii găsiţi la Poliţie, cât mai rapid cu putinţă.

Actualizare – Fie mânate de conştiinţa proprie, fie de teamă că, urmare a apelului lansat de Poliţie în spaţiul public, vor fi recunoscute, fetele cu pricina au predat borseta cu bani la Poliţie, de unde a ajuns la proprietarul de drept.

sursa foto: Poliţia Argeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here