Sfârşit tragic, aseară, pentru un bărbat din Piteşti, în vârstă de proximativ 55-60 de ani. Acesta s-a prăbuşit din senin, în momentul în care se afla în localul Acropole Events (cunoscut şi sub numele de corturi Capitol, în apropiere de sediul Fan Courier, de lângă Geamăna), unde participa la o nuntă.

Cineva dintre cei deja prezenţi la eveniment a alertat autorităţile, iar la locul incidentului a sosit prompt un echipaj SMURD de la ISU Argeş. Membrii echipajului medical au efectuat manevre de resuscitare vreme aproape o oră, dar omul nu a răspuns acestora. Finalmente, a fost declarat decesul.

Din informaţiile prezentate la un post TV de ştiri – nu ştim să existe vreo confirmare oficială, deocamdată – omul se vaccinase împotriva coronavirusului (Covid-19) chiar în preziua nunţii, după care, la nuntă, ar fi consumat băuturi alcoolice, lucru contraindicat în astfel de situaţii.

Potrivit portalurilor de vaccinare, „se recomandă să evitați consumul de băuturi alcoolice, mai ales în cantități excesive, timp de două săptămâni de la vaccinare”.

Cauza exactă a decesului va fi stabilită în urma necropsiei.

sursa foto: arhivă ISU Argeş, descriptiv

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here