O tamponare violentă a avut loc, în această după amiază, în cartierul Prundu din Piteşti, între un autoturism şi un camion de mare tonaj tip TIR.

Şoferul autoturismului (o Dacia Logan) şi o altă persoană, pasageră în maşină, au fost răniţi, dar sunt conştienţi, a informat biroul de presă al ISU Argeş. Au avut amândoi mare noroc, judecând după starea în care a ajuns Dacia.

Maşina s-a făcut zob după impactul teribil cu camionul

Un echipaj SMURD de la ISU Argeş, precum şi o maşină a Ambulanţei Argeş au preluat cei doi răniţi şi le acordă îngrijiri medicale la faţa locului. Circulaţia rutieră în zonă se desfăşoară îngreunat, dar agenţi ai Poliţiei Rutiere Piteşti dirijează traficul.

Cauzele producerii tamponării sunt cercetate încă de către cei de la Poliţia Rutieră.

Dintr-o maşină ajunsă în asemenea hal e greu de crezut că poate cineva scăpa viu

Actualizare – În ciuda faptului că Dacia Logan lovită de autocamion a fost, literalmente, zdrobită după coliziunea cu autocamionul greu, cei doi răniţi par să fie, din fericire, în stare stabilă. Au toate şansele să scape cu viaţă.

Actualizare – „Autoturismul îl conducea o fată de 18 ani, care a fost preluată de paramedicii SMURD cu traumatism cranio-facial, contuzie la membrul superior și dureri toracice”, a informat ISU Argeş. Cu şoferiţa se mai afla în autoturism și un bărbat care a fost preluat de către echipajul de Ambulanţă. „Ambele persoane au fost transportate la spital pentru investigații medicale amănunțite”, a mai informat ISU.

sursa foto: ISU Argeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here