Un asistent medical din Piteşti a refuzat să consulte trei fete, victime ale traficului de persoane

Date:

Share post:

„Una dintre cele mai grave probleme pe care le întâmpină victimele traficului de persoane este stigmatizarea publică. Iar, uneori, stigmatul acesta își are sursa chiar în oamenii care ar trebui să le protejeze.

O astfel de situație revoltătoare s-a întâmplat zilele trecute la Spitalul Județean din Pitești, unde un asistent medical a refuzat să consulte trei fete traficate. Acesta ar fi vorbit urât cu victimele și le-a umilit pe holurile instituției spitalicești”, scrie azi colega Carmen Dumitrescu, pe site-ul reţelei de presă www.presshub.ro

„Plângerea vine de la Federația Organizațiilor Neguvernamentale pentru Servicii Sociale, care a transmis o adresă oficială în acest sens managerului Spitalului Județean Pitești, Adriana Molfea (foto) .

Se pare că până în prezent spitalul a refuzat să răspundă acestei reclamații. Federația face referire în plângere la o situație gravă petrecută cu beneficiarii uneia dintre organizațiile membre – Reaching Out România, în Spitalul Județean Pitești”, se mai scrie în articolul citat.

Textul integral poate fi lecturat dând click pe link-ul de mai jos:

Actualizare, ora 21 – Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Piteşti, Adriana Molfea, a declarat că, deşi n-a avut timpul fizic de a răspunde sesizării trimise de ONG-ul citat (o anchetă de acest fel nu se poate face în iterval de câteva ore), a demarat o anchetă.

Iar măsurile, acolo unde va fi cazul, nu vor fi deloc blânde. Declaraţiile dnei Adriana Molfea le puteţi citi accesând link-ul de mai jos:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular