Un an cu Emanuel Soare la Prefectură

Date:

Share post:

Se împlineşte azi exact un an de când actualul prefect al judeţului nostru, universitarul Emanuel Soare, a depus jurământul.

Prilej pentru actualul prefect (care urmează să fie înlocuit din funcţie cu un reprezentant al USR-PLUS, conform negocierilor din arcul guvernamental) să rememoreze principalele repere ale acestui an de mandat în fruntea judeţului.

„În prima zi la prefectură, în data de 4 februarie 2020, am coordonat activitatea instituțională în contextul unui cod roșu de vreme rea. În prima zi!

Apoi a început pandemia. Stare de urgență, centre de carantină, măsuri sanitare și restrictive fără precedent, verificări, controale, amenzi, spitale pline, ATI. Apoi stare de alertă, valul întâi al pandemiei, județul printre primele afectate, măsuri sanitare luate în premieră, model pentru alte județe, măsuri peste măsuri, însănătoșirea județului, valul al doilea cu întârziere de peste o lună și jumătate față de celelalte județe ale țării, măsuri sanitare unice, în premieră, preluate ca model de alte județe și consacrate în hotărâri la nivel național.

Acum valul doi a trecut, am ajuns în top 5 județe cu cea mai mică rată de infectare, redeschidem școlile cu o abordare unică a programului școlar, fluidizării traficului, evitării aglomerației.

Toate acestea într-un an trăit cât zece la un loc”, e mesajul transmis de prefectul Emanuel Soare.

Dl Soare e de profesie cadru didactic universitar (conferenţiar), a fost prorector al Universităţii de stat din Piteşti, e doctor în Ştiinţele Educaţiei şi Psihologie şi, până să intre în PNL, în 2019, nu mai făcuse politică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular