Astăzi, de la ora 17, pe stadionul din Mioveni, galben-verzii primesc vizita celor de la Turris Turnu Măgurele. Înainte de această partidă, elevii pregătiţi de Marius Stoica ocupă locul al doilea în ierarhia ligii secunde, cu 31 de puncte,  iar Turris se afla pe pozitia a cincea cu 29 de puncte.

 ”O victorie ne-ar îndulci puţin sufletele după un tur de campionat obositor, încărcat de emoţie, de sudoare şi cu jocuri spectaculoase. Suntem pe o poziţie unde nimeni nu ne vedea, nu am strigat în gura mare despre problemele noastre, am suferit, am muncit şi ne-am văzut de drum.

Din etapele rămase ne dorim maximum, dar niciodată nu poţi anticipa ce se va întâmpla. Nivelul Ligii a II-a, în momentul de faţă, este cu mult mai ridicat faţă de anul trecut, cu echipe foarte bune, cu bugete mari, cu antrenori de mare calitate, care fac această competiţie foarte echilibrată.

Cred că toate echipele au fost dezavantajate în unele jocuri, unele mai puţin, altele mai mult, cum şi noi am suferit din acest punct de vedere, dar jucătorii au avut puterea de a trece peste aceste momente. Şi noi şi Tr Măgurele suntem două dintre surprizele acestui campionat, dar rezultatele nu au fost întâmplătoare.

Avem şi noi şi ei, un joc bun, cu fotbalişti de calitate, care pot face diferenţa în orice moment al jocului. Suntem două echipe care pot gestiona un rezultat prin calitatea jucătorilor şi cei care vor greşi mai puţin vor avea câştig de cauză.

Iar cei care vor greşi mai puţin sper să fim noi şi, la final, să ne bucurăm susţinătorii şi pe cei care sunt aproape de noi trup şi suflet”, a declarat Marius Stoica potrivit siteul oficial al echipei argeșene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here