Un şofer din Argeş, agresat verbal de un poliţist cu căşti în urechi, deschis la geacă, fără mască de protecţie şi şapcă.

Totul s-a întâmplat în Bughea de Jos, lângă Câmpulung, când domnul poliţist l-a tras pe dreapta pe tânărul şofer.

Acesta i-a arătat declaraţia pe proprie răspundere, întocmită pe telefon (aşa cum se observă şi în filmuleţ, la secunda 24), doar că poliţistul şi-a vârât mâna în habitaclul maşinii şi a pus mâna pe telefon; iar de aici a început cearta dintre cei doi.

„Da, vreau să-ţi iau talonul, e vreo problemă?”, zicea sfidător agentul.

„Vreau să le văd, te scot cu forţa din maşină, îţi dau cu spray şi ieşi singur… dacă nu prezinţi documentele… îţi iau şi talonul pentru că aşa vreau eu”, l-a amenințat poliţistul pe tânăr.

„Certificatul ţi-l iau….” continuă cu amenţiările domnul politist.

„Vă iau talonul, vi-l iau, nu vă las să circulaţi, găsesc eu un motiv şi vi-l iau, vi-l iau că aşa vreau eu”… se mai răstea agentul la şofer.

.sursă video: facebook Mihnea Mike

Totul s-a terminat după şoferul a mers la secţia de Poliţie unde a primit o amendă de 1.100 lei şi i s-a reţinut permisul pentru 30 de zile, se arată într-o postare făcută de Mihnea pe pagina lui de facebook.

„Mi s-a retinut permisul 30 zile (pentru ca nu am prezentat actele dar susţinea că nu le vede si că am geamuri fumurii, în timp ce se vede clar că nu e aşa) Talonul 30 zile pentru “cauciucuri uzate”, amenda 1.100 lei”, a postat Minea pe facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here