„Șase politicieni, membri sau foşti membri ai Partidului Civic Maghiar (PCM), ne-au confirmat că UDMR a acordat și acordă sprijin financiar partidului, pe lângă cele două mandate pe care i le-a garantat în Parlament la alegerile din 2016”, scriu colegii de la publicaţia clujeană de limbă maghiară Atlatszo.

„Prezentul acord de cooperare politică nu are alte clauze care nu sunt publice” – cu această formulare se încheie documentul semnat în martie 2014, înainte de alegerile europarlamentare, de către președintele UDMR Hunor Kelemen și de președintele PCM de atunci, Zsolt Biró. Chiar dacă acest acord nu a avut clauze secrete, am aflat din surse sigure că un acord ulterior, semnat în septembrie 2016, are o parte nepublică, aceasta fiind în vigoare și în prezent.

PCM a primit nu doar două mandate din lista parlamentarilor UDMR, ci și bani.

În ultimele săptămâni am vorbit cu șase membri sau foşti membri ai PCM. Oamenii politici, dintre care doar unii cunoșteau detaliile exacte ale acordului dintre cele două partide, au confirmat în unanimitate informația noastră despre sprijinul financiar primit de partid partea UDMR”.

Citiţi articolul integral al celor de la Atlatszo (parte a reţelei www.presshub.ro) accesând link-ul de mai jos:

https://atlatszo.ro/ro/romana/casatorie-fortata-cu-beneficii-financiare-clauzele-secrete-ale-acordului-udmr-pcm/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=casatorie-fortata-cu-beneficii-financiare-clauzele-secrete-ale-acordului-udmr-pcm

În imaginea de sus, preşedinţii UDMR, Hunor Kelemen şi Zsolt Biro, fost lider al PCM.

sursa foto: www.atlatszo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here