Aseară târziu, la Cluj-Napoca, în faţa a circa 3.000 de spectatori, FC Argeş a început bine sezonul de primăvară, cu un egal obţinut în faţa Universităţii din localitate.

Meciul a fost unul bun, disputat, agreabil pentru privitor. Ambele echipe au oferit un joc peste nivelul ligii secunde şi ambele ar fi putut câştiga, dacă n-ar fi fost gafele portarilor.

Primul a „comis-o” Dur-Bozoancă, portarul gazdelor, care a respins în faţă o centrare simplă. Blejdea n-a stat pe gânduri şi a împins mingea în poartă, din câţiva metri.

În general, Argeşul a fost mai periculoasă în prima parte a meciului, însă, în cea de a doua, a fost rândul gazdelor să preseze mai mult.

Cu vreun sfert de oră înainte de final, a „comis-o” şi portarul Argeşului, Ducan, care a încasat un gol impardonabil, pe colţul scurt, din unghi închis.

De altfel, tânărul Ducan a avut tot meciul o prestaţie ezitantă, nesigură. Cu un portar mai în formă, FC Argeş putea veni acasă cu toate cele trei puncte.

De la ai noştri, cei mai buni au fost veteranul Vasile Buhăescu (căpitan, aseară) şi mai tânărul său coleg din avanposturi, Andrei Blejdea.

De menţionat că la meci a asistat şi un mic grup de suporteri ai Argeşului.

sursa foto: Facebook/FC Universitatea Cluj-Napoca/Cristian Cosma

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here