Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Buzoeşti au continuat cercetările într-un dosar penal înregistrat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, informează Poliţia Argeş.

„Din cercetări, poliţiştii au stabilit că, în cursul lunii noiembrie 2017,  trei tineri (V.M.,de 20 de ani, C.M. și S.L.,de 18 ani), toţi din comuna  Izvoru, ar fi pătruns prin efracţie într-o locuinţă de pe raza aceleiaşi comune, de unde ar fi sustras un televizor.

De asemenea, poliţiştii l-au identificat pe I.A.A., de 26 de ani, din aceeaşi localitate, bănuit că ar fi tăinuit bunul susceptibil a fi sustras.

Prejudiciul, în valoare de 1.500 de lei, a fost recuperat și predat persoanei vătămate.

În urma administrării probatoriului, faţă de I.A.A., de 26 de ani, din Izvoru, a fost luată măsura reţinerii pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești cu propunerea de luare a unei măsuri preventive”, se arată în documentul citat.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale a celor în cauză, existând bănuieli că ar mai avea la activ, fiecare dintre ei, şi alte asemenea isprăvi.

Imaginea este de arhivă

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here