„Poliţiştii Secţiei din Albeştii de Argeş, de lângă Curtea de Argeş, au acţionat în zona montană, pentru respectarea prevederilor specifice stării de alertă, emise ca urmare a recomandărilor medicale, în scopul limitării răspândirii coronavirusului, dar și pentru prevenirea evenimentelor rutiere, asigurarea ordinii și liniștii publice şi prevenirea faptelor contra patrimoniului”, a informat biroul de presă al Poliţiei Argeş.

„În aceste condiții, poliţiştii au depistat trei conducători auto, dintre care doi tineri, de 24 de ani, din Sîngeorgiu de Mureș, județul Mureș, respectiv 25 de ani, din Roman, județul Neamț, precum și un bărbat de 31 de ani, din Pitești, care au pătruns pe sectorul de drum închis circulației publice, cuprins între km. 104 de pe DN 7C și Tunelul Bâlea Lac, nerespectând semnificația indicatorului ,,Accesul interzis”, a mai transmis Poliţia.

Cei în cauză au fost amendaţi cu sume totalizând 1.740 de lei. Menţionăm că, la această oră, pe sectorul Transfăgărăşanului închis circulaţiei publice stratul de zăpadă depus are o grosime variind între 1,5 şi 4 metri, deci e imposibil pentru vreo maşină să îl poată parcurge.

sursa foto: arhiva ISU Argeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here