Zi interesantă ieri, pentru jandarmii din Piteşti: aceştia au fost sesizaţi că în curtea Liceului Tehnologic „Dacia” îşi fac de lucru nişte tineri care nu sunt elevi ai instituţiei.

„Ajunși la fața locului, jandarmii au găsit doi băieți și o fată, cu vârste cuprinse între 15 și 19 ani, care se aflau în curtea liceului.

Cei trei au fost legitimați și au fost supuși controlului corporal sumar, iar asupra tinerei în vârstă de 16 ani au fost găsite două cuțite (21 cm și 25 cm lungime) și un… box, o armă albă foarte periculoasă.

Pe numele fetei au fost întocmite actele de sesizare a organelor de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”Deținere de obiecte interzise” conform art. 372 Cod Penal, care împreună cu obiectele găsite au fost predate lucrătorilor Secției 3 Poliție pentru continuarea cercetărilor.

De asemenea toți trei au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare de 1500 de lei pentru pătrunderea fără drept în incinta unității de învățământ și cu avertismente pentru constituirea de grup în scopul comiterii faptelor antisociale”, a informat biroul de presă al Jandarmeriei.

Fata asupra căreia au fost găsite armele albe a refuzat să spună ce căuta în curtea şcolii şi de unde avea pumnalele şi boxul.

sursa foto: Jandarmeria Argeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here