Ieri a fost o zi plină pentru poliţiştii de la „Crimă organizată” din Piteşti. Aceştia au efectuat trei percheziţii domiciliare în localităţile Piteşti şi Mioveni, la locuinţele a trei tineri, cu vârste cuprinse între 18 şi 20 de ani, bănuiţi de trafic de droguri de mare risc şi droguri de risc.

„Ulterior, în aceeaşi zi, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Pitești, împreună cu procurorii DIICOT Pitești, au prins în flagrant delict, în Bucureşti, doi bărbaţi de 29, respectiv 30 de ani, care ar fi oferit spre vânzare droguri de mare risc.

După prinderea în flagrant delict, poliţiştii au efectuat o percheziţie la domiciliul din municipiul Bucureşti al bărbatului de 29 de ani.

Drogurile au fost confiscate şi vor fi distruse

La cele patru percheziţii, au fost descoperite şi ridicate 6 comprimate susceptibile a fi droguri de mare risc (ecstasy – n.r.), aproximativ 150 de grame de substanță pulverulentă (probabil, cocaină – n.r.), aproximativ 30 de grame de fragmente vegetale, ustensile utilizate la porționarea și cântărirea drogurilor, 6.000 de lei, un pistol cu aer comprimat, precum și alte mijloace de probă.

Şapte persoane au fost conduse la sediul DIICOT Piteşti, pentru audieri.

După administrarea probatoriului, cei cinci au fost reţinuţi pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie dispuse măsuri preventive.

Acţiunile au beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române, iar în activități au fost angrenați și jandarmi din Argeș”, a transmis Poliţia Argeş.

Ultima captură de acest gen a poliţiştilor de la Crimă Organizată Argeş datează de acum două luni, atunci când au fost prinşi membri ai unei grupări care cultiva cannabis la ghiveci, dar şi ceva amfetamină.

sursa foto: DIICOT/Poliţia Română

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here