Un tânăr de 25 de ani, din comuna musceleană Coşeşti, a reuşit rara performanţă de a comite trei infracţiuni într-una singură, ieri după-amiază.

Poliţiştii de la postul din Stâlpeni l-au prins conducând o epavă de autiturism de teren, încărcată cu o jumătate de metru cub de lemne de foc, fără acte.

„Din verificări s-a stabilit că autovehiculul nu era înmatriculat sau înregistrat, iar cel în cauză nu deținea permis de conducere.

De asemenea, bărbatul nu deținea documente legale de proveniență și transport pentru materialul lemnos, care a fost estimat de un specialist silvic la cantitatea de 0,52 metri cubi, din specia salcâm.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 334 și 335 din Codul Penal.
Totodată, bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 171/2010 privind contravențiile silvice, fiind aplicate şi măsurile complementare de confiscare a mijlocului de transport folosit la comiterea faptei, precum și de confiscare a materialului lemnos, care a fost predat reprezentanților Ocolului Silvic Codrii Verzi”, a transmis biroul de presă al Poliţiei Argeş.

sursa foto: Poliţia Argeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here