„În această după-amiază, o patrulă de jandarmi… a observat pe malul râului Argeș, în apropiere de barajul Prundu, un autoturism care se deplasa cu viteză redusă”, a comunicat biroul de presă al Jandarmeriei Argeş.

… „În momentul opririi autovehiculului, echipajul de jandarmi a avut surpriza să observe în partea din spate o oaie și un ied, iar când au fost chestionați cu privire la proveniența acestora, cei trei ocupanți, bărbați cu vârste de 19, 38 și 50 ani, au declarat ca le-au sustras de la o stână din apropiere.

Pe numele celor trei, jandarmii au întocmit actele de sesizare a organelor de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, art. 228 Cod Penal.

Ovinele au fost returnate proprietarului de drept, iar bărbații împreună cu documentele întocmite cu această ocazie, au fost predați lucrătorilor de Poliție din cadrul Secției 4 în vederea continuării cercetărilor”, a mai informat Jandarmeria.

sursa foto: Jandarmeria Argeş

Nota redacţiei – Jandarmeria a revenit cu precizarea că animalele furate şi recuperate de jandarmi au fost o oaie şi un miel, nu un ied, cum se anunţase iniţial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here