Trei agenţi de la Poliţia Locală Piteşti, comportament insolent: parcare pe locuri pentru mama şi copilul

Date:

Share post:

„Ora 14,30, parcarea Lidl Prundu, Cele două mașini au sosit și au parcat pe doua locuri care aveau dedesubt semnul cu „mama și copilul”; din ele au coborât 3 agenți ai Politiei Locale Pitești în uniformă..

În momentul în care le-am spus că nu au parcat unde trebuie și că acele locuri sunt pentru anumite categorii de persoane, iar dânșii având în vedere funcția pe care o au și mai ales ăa erau îmbrăcați în uniformă, ar trebui sa ofere un exemplu (restul parcării era aproape goală)…

…unul dintre ei a ținut să menționeze faptul că parcarea este domeniu privat și poate parca cum și unde dorește, iar ceilalți doi erau destul de ocupați să îmi retina numărul de înmatriculare de la mașină…

…domnule Sorin Apostoliceanu, dumneavoastră ce părere aveți, având în vedere faptul ca aceste persoane sunt plătite sa aplice legea, lege pe care ei nu prea o respectă?

Am evitat sa ii fotografiez pe cei trei agenți în uniformă, dar presupun că la nivelul Politiei Locale pot fi identificați, având în vedere automobilele pe care le conduc. Sau poate cineva din cadrul Politiei Locale ne poate oferi vreun răspuns privind comportamentul lor”.

Aceste rânduri au fost publicate pe un grup de Facebook de către un piteştean, dl Mihai Adrian.

Facem acest caz public şi solicităm Poliţiei Locale Piteşti să ne comunice cum se numesc aceşti pândari obraznici (nu le putem zice poliţişti) şi ce măsuri au fost luate împotriva lor.

Deocamdată, atât.

sursa foto: Facebook/Mihai Adrian

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular