O dată cu reînceperea școlilor, Primăria municipiului Pitești a anunțat că programul transportului în comun va reveni la programul normal. Așadar, din data de 13 septembrie, orarul circulației al autobuzelor din Pitești va fi afișat în toate stațiile, dar și pe site-ul firmei de transporturi Publitrans 2000 S.A.

Orarul se va găsi în secțiunea de pe site intitulată „Hartă trasee şi orare de circulaţie”. Astfel, autobuzele care vor intra iar în programul normal vor asigura transportul în intervale de timp mai dese pentru a asigura buna desfășurare a traficului și pentru a evita aglomerările pricinuite de numărul mic de mijloace de transport în comun și tranzitarea rară a orașului.

De asemenea, modificări vor fi aduse și la nivelul programului de funcționare al chioșcurilor de vânzare a biletelor care permit transportul în comun în condiții legale. Noul orar se va găsi începând de luni la toate cele 18 chioșcuri din stațiile de parcurs, precum și pe site-ul societății în cadrul secţiunii „Companie – Puncte de vânzare”.

Așadar, revenirea copiilor în băncile școlilor presupune și o modificare a programului autobuzelor, astfel încât cei mici să beneficieze de transport asigurat la primele ore ale dimineții sau la finalizarea cursurilor. Atât copiii, cât și adulții au mare nevoie de cunoașterea acestui program, atât pentru a ajunge la școală la ora stabilită în program, cât și pentru a-și îndeplini atribuțiile la locul de muncă, având în vedere că vacanța s-a încheiat, iar programul de lucru își intră, din nou, în rutină.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here