Transfăgărăşanul, redeschis azi pe întreaga sa lungime

Date:

Share post:

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat că, începând de azi de la ora 14, circulaţia pe Transfăgărăşan a fost deschisă pe întreaga sa lungime, pentru toate categoriile de vehicule. Circulaţia e permisă, însă, numai între orele 7 şi 21. În afara acestui interval orar, circulaţia rutieră e interzisă pentru toate categoriile de vehicule.

Anul acesta, deschiderea Transfăgărăşanului a fost amânată câteva zile, din cauza faptului că deszăpezirea a fost mai anevoioasă decât în alţi ani. Stratul de zăpadă a atins, pe alocuri, chiar şi înălţimea de 5 metri.

„Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile de trafic, mai ales având în vedere instabilitatea atmosferică ce duce la apariția de fenomene meteorologice spontane care afectează vizibilitatea. De asemenea, atenționăm pe cei ce tranzitează acest sector de drum că, în ultima perioadă, este semnalată prezența urșilor în apropierea părții carosabile și îi sfătuim să nu se apropie de animale, să nu le hrănească și să informeze imediat autoritățile de prezența acestora”, se menţionează într-un comunicat de presă al CNAIR.

Imaginea este de arhivă.

Vizite0

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Cum jocurile de noroc pot îmbunătăţi claritatea mentală

Jocurile de noroc ofertate de orice cazino sunt în...

Eveniment cultural: Premii la revistă

 E vorba de mensualul ”ARGEȘ”. Cu tradiție de peste-o...

WC-urile din Piteşti, mereu inovatoare: trei scaune de toaletă într-o singură cabină

Hotărât lucru, la capitolul WC-uri, Piteştiul e cel mai...

Accident la Bascov, soldat cu un rănit

Un accident rutier s-a produs în localitatea Bascov, azi...