Drumul naţional 7C, mai cunoscut sub numele de Transfăgărăşan, a fost deschis circulaţiei rutiere pe întreaga sa lungime, în această dimineaţă la ora 8.

Porţiunea cuprinsă între Piscu Negru (Argeş) şi Bâlea Cascadă (Sibiu) e închisă traficului rutier de orice fel, mai puţin în lunile de vară.

„Miercuri, 1 iulie 2020, începând cu ora 8, circulația rutieră pe Transfăgărășan, între Piscul Negru și Bâlea Cascadă (km 104+000 – km 130+800), se va deschide pentru toate categoriile de autovehicule, în intervalul orar 7-21.

Pentru siguranța participanților la trafic, circulația rutieră este interzisă pe timpul nopții între orele 21 şi 7… atenționăm pe cei ce tranzitează acest sector de drum că, în ultima perioadă, este semnalată prezența urșilor în apropierea părții carosabile și îi sfătuim să nu se apropie de animale, să nu le hrănească și să informeze imediat autoritățile despre prezența acestora”, se arată într-un comunicat de presă al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii (CNAIR).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here