Un accident rutier tragic a avut loc azi noapte la Câmpulung Muscel, soldat cu moartea unui tânăr de 30 de ani din localitate, care circula cu o motocicletă în zona bulevardelor Ion Mihalache şi IC Brătianu, în cartierul Rotunda. Alexandru Mihai Stan lucra ca barman la un local din oraș, şi plecase azi noapte, la încheierea programului, către domiciliul său din cartierul Vişoi.

Din primele date oferite de autorități, bărbatul a pierdut controlul asupra vehiculului și a căzut. Din păcate, tânărul a murit în drum spre spital.

Locul unde a avut loc nenorocirea

Martorii prezenți la fața locului spun că ambulanța ar fi venit destul de târziu, timp în care atât vecinii, cât și cunoscuți ai tânărului s-au adunat la locul accidentului. Mulți dintre aceștia sperau într-o minune și strigau după ajutor, însă salvarea nu a venit nici după ce a fost preluat de medici.

Tânărul era pasionat de mașini, de autoturisme și participa des la diferite concursuri și activități off-road. Familia, apropiații, prietenii, i-au aprins tânărului câte o lumânare la locul unde a avut loc evenimentul tragic.

Cunoscuţii au aprins lumânări pentru sufletul tânărului motociclist

“Vei fi în sufletele noastre pentru totdeauna! Dumnezeu să te odihnească!” i-a scris un apropiat pe pagina de Facebook. Potrivit spuselor unui martor la accident, motocicleta condusă de Alexandru Mihai Stan ar fi lovit o gură de canal, fapt din cauza căruia tânărul a pierdut controlul motorului şi a căzut. În zonă, pe bulevardul IC Brătianu, ca de altfel pe oricare dintre străzile din Câmpulung, e plin de guri de canal denivelate, de gropi etc.

Actualizare – Poliţia a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă (articolul 192 Cod Penal). Să vedem a cui va fi culpa.

surse foto: Facebook/Alexandru Mihai Stan, Delia Muşetescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here