După cum am informat în această după-amiază, la Bascov s-a produs un grav accident rutier, în urma căruia au murit doi oameni.

Un motociclist a scăpat vehiculul de sub control şi a lovit în plin un pieton, coliziune în urma căruia atât motociclistul, cât şi pietonul şi-au pierdut vieţile.

În această seară, Poliţia Rutieră Piteşti a finalizat cercetările asupra împrejurărilor în care s-a produs gravul accident şi a conchis că motociclistul conducea o motocicletă neînmatriculată.

Pietonul ucis traversa strada prin loc nepermis şi fără să se asigure.

Coliziunea dintre om şi motocicletă a avut loc în imediata apropiere a unei staţii de transport în comun, de aici şi impresia iniţială, că motociclistul ar fi intrat în oamenii care aşteptau autobuzul.

„Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 31 de ani, din Pitești, care conducea o motocicletă pe DN 7C, pe raza localității Bascov, din direcția Pitești către Curtea de Argeș, a lovit un bărbat de 63 de ani, din Merișani, care s-ar fi angajat în traversarea neregulamentară a drumului, prin loc nepermis și fără să se asigure.

Totodată, din cercetări s-a stabilit că motocicleta nu era înmatriculată.
Din păcate, în urma evenimentului rutier a fost declarat decesul ambelor persoane implicate.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui autovehicul neînmatriculat și ucidere din culpă, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier”, a informat biroul de presă al Poliţiei Argeş.

sursa foto: ISU Argeş

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here