„Din verificările preliminarii efectuate de Poliţia Rutieră Argeș, s-a stabilit că un conducător auto de 37 de ani, din Scornicești, jud. Olt, care conducea un autoturism din direcția Pitești spre Slatina, în afara localității Lunca Corbului, în zona Lăngești, s-ar fi angajat în efetuarea unei manevre de depășire neregulamentară, întrând în coliziune cu un autoturism care se deplasa regulamentar din sens opus, condus de un bărbat de 46 de ani, din mun. Slatina, jud. Olt, autoturism ce a fost proiectat în afara părții carosabile”.

Informaţia ne-a fost furnizată în această după-amiază de Poliţia Rutieră Argeş, şi se referă la accidentul groaznic produs azi, înainte de prânz, pe şoseaua Piteşti-Slatina, în localitatea Lăngeşti, comuna Lunca Corbului.

” În urma coliziunii, primul autoturism a intrat în coliziune cu autoturismul pe care îl depășea, condus în aceeași direcție (spre Slatina), de către un tânăr de 22 de ani, din Mărăcineni, jud. Argeș, după care a fost proiectat din nou pe sensul opus, unde a intrat în coliziune frontal cu un ansamblu (cap tractor cu semiremorcă tip cisternă), condus de un bărbat de 51 de ani, din comuna Boldești-Grădiștea, jud. Prahova, care se deplasa spre Pitești.

Din eveniment a rezultat decesul pasagerei dreapta față din autoturismul care se afla angajat în depășire, femeie de 30 de ani, din comuna Poboru, jud. Olt, precum și rănirea ușoară a conducătorului aceluiași autoturism, dar și a conducătorului primului autoturism cu care acesta a intrat în coliziune, (respectiv bărbat de 46 de ani, din mun. Slatina, jud. Olt) și a unei femei de 46 de ani, din mun. Slatina, jud. Olt (pasageră în al doilea autoturism).

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs”, a mai informat Poliţia.

Aşadar, am intuit corect atunci când am spus că printre cauzele posibile ale accidentului se numără depăşirea neregulamentară şi excesul de viteză.

Păcat, o femeie tânără a plătit cu viaţa nesăbuinţa bărbaţilor de lângă ea. Iar şoferul autocisternei a fost şi el blamat a priori, deşi omul a fost nevinovat.

sursa foto: ISU Argeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here