Tragedia de aseară, de la Moşoaia: ce căuta pe şosea utilajul cu lamă, că n-a mai nins de mult la Piteşti?

Date:

Share post:

Cumplitul accident rutier petrecut aseară, la Moşoaia, a luat viaţa unui copilaş de numai cinci ani, a informat biroul de presă al Poliţiei Argeş, la încheierea cercetărilor la faţa locului.

Mama acestuia, care se afla la volanului maşinii BMW care s-a izbit violent de utilajul cu lamă, a fost rănită grav.

„Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că o femeie de 34 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe DN 67 B, din direcția Vedea către Pitești, ar fi intrat în coliziune cu o autobasculanta, condusă din sens opus de un bărbat de 48 de ani, din Pitești, în împrejurări care urmează să fie stabilite în urma cercetărilor.

Împrăştiem antiderapant (sare) pe unde n-a mai nins de două săptămâni?

Din păcate, din accident a rezultat decesul unui copil de 5 ani, pasager în autoturism, vătămarea corporală gravă a conducătoarei auto și rănirea ușoară a unei minore de 9 ani, din același autoturism.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier”, a informat Poliţia.

Ce căuta utilajul cu lamă pe stradă?

Potrivit mai multor martori ai producerii accidentului, culpa ar fi fost a femeii de la volanul BMW-ului, care s-a angajat în depăşire deşi afară era ceaţă persistentă şi, probabil, vizibilitatea nu era corespunzătoare. Asta vor stabili, însă, poliţiştii de la Rutieră.

N-am înţeles ce căuta pe şosea acel utilaj de care s-a zdrobit BMW-ul condus de femeia imprudentă.

La Piteşti n-a mai nins de vreo două săptămâni, cel puţin, iar prognozele pentru următoarea săptămână indică absenţa zăpezii…. deci, ce deszăpezea basculanta aceea la Moşoaia?

Un cititor ne-a transmis următorul posibil răspuns: „…  referitor la accidentul de astăzi 06.02.2021 din Moşoaia, utilajul cu lamă era pe traseu, deşi nu am mai avut zăpadă de 2 săptămâni deoarece trebuie justificată sarea cumpărată în valoare de 1 milion de euro de către primăria Pitești în luna octombrie”.

Impactul dintre autoturismul BMW şi basculanta cu lamă a fost devastator

Într-adevăr, pe basculantă scrie că „împrăştie antiderapant”… chestie inutilă ieri, pentru că temperaturile sunt pozitive de zile bune, aşa vor fi şi în următoarele zile, deci nu avea niciun sens să se împrăştie sare pe carosabil.

Doar dacă era neapărat nevoie ca sarea aia să fie împrştiată, cum ne-a semnalat cititorul cu mesajul de mai sus.

Rugăm, aşadar, Primăria să ne spună, nouă şi cetăţenilor oraşului, cu ce treabă pe la Moşoaia utilajul în discuţie şi cum e cu milionul ăla de euro dat pe sare.

sursa foto: Facebook/Marian Iulian

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular