Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, au depistat în flagrant delict un bărbat, bănuit de săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

Informaţia ne-a fost furnizată de biroul de presă al Poliţiei judeţului Argeş.

„La data de 5 decembrie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești, au depistat în flagrant delict un bărbat, de 28 de ani, din Pitești, care ar fi încercat să vândă cannabis pe raza comunei Bascov, judeţul Argeş.

Din cercetări a reieșit că, în luna decembrie, cel în cauză ar fi procurat diverse cantitați de cannabis din Spania, pe care le-ar fi trimis în România prin diferite firme de coletărie sau curierat, iar ulterior le-ar fi vândut pe raza județului Argeș.

Pentru probarea activităţii infracţionale în dosarul penal, după prinderea în flagrant, polițiștii au efectuat o perchezițe domiciliară, pe raza județului Argeș.

În urma percheziției au fost identificate şi indisponibilizate circa 1 kg de cannabis, ustensile folosite la prepararea, porționarea și consumul substanțelor halucinogene, două telefoane mobile şi un autoturism.

Bărbatul a fost adus la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul teritorial Pitești, pentru audieri, față de acesta fiind dispusă măsura reținerii pe bază de ordonanță pentru 24 de ore.

Cel în cauză a fost prezentat Tribunalului Argeș, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

sursa foto: Poliţia Română

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here