Alex Copil Bătrân, pe numele lui real Alexandru Mihăilescu (foto, în centru), un cunoscut interlop din Piteşti, a fost luat pe sus, azi, de poliţişti de la Antidrog, în complexul comercial Vivo Mall din Piteşti.

„Astăzi, polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești și procurorul din cadrul D.I.I.C.O.T. Pitești, au desfășurat o acțiune, pe raza municipiului Pitești, pentru destructurarea unei grupări infracționale specializate în săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

Astfel, polițiștii au organizat o acțiune de prindere în flagrant delict a unui bărbat, de 40 de ani, bănuit de trafic de droguri de mare risc.

Bărbatul este bănuit că, în perioada 2017 și până în prezent ar fi traficat cocaină pe raza județului Argeș și în municipiul București.

Pentru probarea activității infracționale, au fost efectuate două percheziții domiciliare, pe raza municipiului Pitești și în orașul Ștefănești la locuințele bărbatului.

În urma perchezițiilor au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor aproximativ 20 grame de cocaină, trei telefoane mobile, 3850 de lei și 3100 euro, precum și ustensile susceptibile a fi folosite pentru porționarea drogurilor.

Asupra unui autoturism (o limuzină Mercedes clasa S – n.r.), în valoare de aproximativ 70.000 de euro a fost instituită măsura sechestrului asiguratoriu.

Bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat Tribunalului Argeș cu propunere de arestare preventivă”.

Aşa sună comunicatul de presă al Poliţiei Argeş.

Bărbatul de 40 de ani la care se face referire este Alex Copil Bătrân, vechi şi bun amic cu fostul fotbalist Adrian Mutu, dar şi cu fostul antrenor al echipei de fotbal FCSB, Laurenţiu Reghecampf (în dreapta, în poză) şi cu încă fotbalistul Alex Chipciu, fost şi el la FCSB.

Alexandru Mihăilescu a fost reţinut azi, în parcarea Vivo Mall, după ce a încercat să vândă o doză bună de cocaină unui ofiţer de Poliţie sub acoperire.

sursa foto: Facebook, Poliţia Română

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here