După puştanii prinşi ieri având asupra lor cannabis, poliţiştii de la „Crimă Organizată” au dat, azi, o nouă lovitură traficului şi consumului de droguri, prinzând în flagrant un traficant de droguri de mare risc.

„… au fost efectuate trei percheziții domiciliare, la imobilele utilizate de cel în cauză, de pe raza municipiului Bucureşti şi a judeţului Ilfov.

În urma perchezițiilor au fost descoperite şi ridicate 850 gr. amfetamină, 200 gr de cannabis, aprox. 1000 gr de ciuperci halucinogene, 15 comprimate ecstasy, 5 timbre LSD, 5 gr haşiş, 60 gr. ketamină, 150 gr de substanţă pulverulentă/cristalină susceptibila a fi droguri de mare risc, 15 kituri cu miceliu (destinate creşterii ciupercilor halucinogene deja însămânţate), precum şi mai multe ustensile folosite la prelucrarea şi consumul drogurilor – 2 deshidratoare, 1 cantar electronic de precizie, 4 grindere, 51 de recipiente cu urme de fragmente vegetale, 200 de pliculete autosigilante cu urme de droguri, 3 pipe, precum şi alte obiecte şi înscrisuri cu valoare probatorie.

Captura poliţiştilor a fost una consistentă

Valoarea de comercializare a substanţelor cu efect psihoactiv descoperite în urma percheziţiilor este aproximativ 50.000 de euro.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în faţa Tribunalului Argeş pentru dispunerea unor măsuri preventive.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română”, a transmis birul de presă al Poliţiei Argeş.

sursa foto: DIICOT/Poliţia Română

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here