În cursul zilei de alaltăieri., poliţiştii din cadrul Serviciului Antidrog din cadrul B.C.C.O. Piteşti, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul DIICOT- Serviciul Teritorial Piteşti, cu sprijinul S.C.C.O. Vâlcea şi al Biroului de Operaţiuni Speciale Piteşti, au acţionat pentru destructurarea unei grupări având ca preocupare traficul de droguri de mare risc ce acţiona pe raza judeţelor Argeş şi Vâlcea.

Aceştia au oprit în trafic, pe raza comunei Morăreşti, un autoturism în care se aflau patru bărbaţi cu vârste între 24 şi 35 de ani, toţi din judeţul Argeş, iar în urma controlului amănunţit al bagajelor, au descoperit circa 20 de grame de cocaină.

Din cercetări a reieşit că un bărbat de 29 de ani, din Piteşti, ar fi ridicat în aceeaşi zi un colet livrat prin curierat la Râmnicu-Vâlcea, de unde cel în cauză ar fi ridicat coletul, cu ajutorul unui angajat al firmei de curierat.

După administrarea probatoriului, bărbatul de 29 de ani a fost reţinut şi prezentat instanţei, care, ieri, a dispus arestarea preventivă.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

sursa info şi foto: Poliţia Română

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here