Conform declarației de presă din 13 martie 2020 a Preşedintelui PNL Argeş, Adrian Miuţescu, acesta anunţă:

„Legat de informațiile apărute în spațiul public, unele rău intenționate, doresc să fac unele precizări. Astăzi, am avut întâlnire cu domnul prefect atât pe tema epidemiei și pe combaterea ei în județul Argeș, cât și pe tema altor subiecte de interes județean.

În timpul discuției din biroul domnului prefect am aflat de la televizor decizia premierului de a solicita izolarea membrilor Guvernului și a membrilor Biroul Permanent Național. Săptămâna aceasta am participat la multe întruniri, inclusiv la ședința de birou de luni, la care a luat parte și domnul senator Vergil Chițac. Eu am stat la o distanță considerabilă de domnia sa, nu am interacționat direct.

De asemenea, am avut întâlniri de lucru cu miniștrii, am fost la birou, am urmat activitatea cotidiană. Pentru a elimina orice suspiciune, am decis să solicit o echipă de la Direcția de Sănătate Publică pentru a efectua testul pentru depistarea COVID-19 atât mie cât și domnului prefect.

De altfel, am discutat telefonic, în urma cu câteva minute cu domnul prim-ministru Ludovic Orban, iar recomandarea domniei sale este autoizolarea la domiciliu pentru toți membrii Guvernului și pentru membrii BPN. Același lucru îl voi face și eu, voi intra în autoizolare la Curtea de Argeș.”

Președinte PNL Argeș, Adrian Miuțescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here