Firma de producţie cinematografică Aadhi Brahma Productions, cu sediul în emiratul arab Sharjah, va filma anul acesta o producţie internaţională pe nume „Capricorn”, un thriller psihologic, în mai multe locuri din România.

Filmul va fi în limba engleză şi se va bucura de o distribuţie şi ea internaţională.

Cineaştii indieni Aadhitya Bahudhanam şi Keerthi Ayeshwarya (regizor, respectiv scenarist), care se ocupă de viitoarea peliculă, au ales, în principal, diverse locuri din Transilvania pentru filmări.

Fireşte, dintre locurile selectate nu putea lipsi castelul Bran, mai ales dacă ţinem cont că e vorba aici despre un thriller psihologic.

„Avem, însă, în vedere, mai multe locuri de filmare, fiecare trebuind să îndeplinească mai multe cerinţe. Ne gândim că anumite scene ar putea fi filmate la cetatea Poienari, de pe Transfăgărăşan, pentru altele ne gândim şi la nişte locuri speciale din apropiere de Câmpulung Muscel”, ne-a declarat compatriotul nostru Ovidiu Ciugulea, supervizor pentru efecte speciale şi, în acelaşi timp, producătorul executiv al peliculei.

Înainte de a intra în industria cinematografică, Ovidiu Ciugulea a lucrat ca regizor de emisie la o televiziune locală din Târgu-Mureş

Finalmente, regizorul indian al peliculei, Aadhitya Bahudhanam (foto), este cel care va lua deciziile în alegerea unuia sau a altuia dintre locurile de filmare propuse.

Foarte probabil, la filmări se va recurge inclusiv la specialişti români în televiziune. Iar Câmpulungul, cel puţin, nu duce lipsă de aşa ceva.

Debutul filmărilor este aşteptat să se producă în luna septembrie a acestui an.

sursa foto: Facebook/Aadhitya Bahudhanam

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here